Executive &

personlig branding


Vær chef i dit eget liv og skab en karriere efter dit eget hoved! Uanset om du er topleder, kunstner eller chef i dit eget liv, har omverdenen en oplevelse af, hvem du er. For at styrke både dig selv og dine relationer til mennesker omkring dig kan du med fordel arbejde med personlig branding.


Dit personlige brand kommer fra hjertet, og det får størst gennemslagskraft, hvis det er drevet af din passion. Dit brand er en spejling af det menneske, du er professionelt, og fordelen ved at arbejde med personlig branding er, at du skiller dig ud fra mængden og gør dig selv attraktiv for de mennesker, du gerne vil have fat i.


Du opnår størst troværdighed, gennemslagskraft, livskvalitet, glæde og resultater, hvis du har modet til at være dig selv. Med personlig branding træder du i karakter, og du fremhæver og styrker de sider af din professionelle personlighed, som du gerne vil have frem i lyset. Du brænder igennem med dine kompetencer og bruger din kreativitet til at fortælle mennesker omkring dig, hvem du er, og hvad du har at byde på.


Der findes langt flere kopier end originaler, har den spanske maler Picasso engang sagt. Jeg vil gerne hjælpe dig til at finde modet til at være original og udvikle din personlige brandingstrategi, så du gradvist udvikler dit brand.


Fordelen er, at du bliver bevidst om, hvad du gerne vil, og samtidig opnår du større gennemslagskraft både privat og på jobbet. Som for en virksomhed handler det om at konkretisere din vision, dine mål og dine kerneværdier og tegne et billede af det menneske, du gerne vil være. Derudover gælder det om hele tiden at fokusere på det, du gerne vil og vil være.


Personlig branding er en form for selviscenesættelse, som ikke handler om, at du skal være en anden, end den, du er. Ambitionen er snarere at blive mere dig selv, så du hviler i dig selv og trives med det, du beskæftiger dig med. Samtidig kan du med fordel overveje dit 'look', som også fortæller omverdenen, hvem du er.

Kontakt mig, hvis du gerne vil udvikle dit personlige brand

 
 
 
 
 

SKRÆDDERSYET STRATEGI: Allerede som barn var jeg fascineret af mennesker. Jeg elskede at tegne forskellige typer og profiler og skrive fantasifulde historier om deres personlighed. Stadig den dag i dag er jeg nysgerrig, når jeg møder et nyt menneske, og jeg har i mange år trænet mig selv i at se menneskers potentiale. Hos mig er du derfor i trygge hænder. .

Personlig branding er for dig, der er ...


  • iværksætter eller gerne vil starte din egen virksomhed
  • forsker og gerne vil formidle dit fag og skabe dig et navn
  • CEO og gerne vil styrke din personlige gennemslagskraft
  • karrierekvinde og gerne vil nå til tops i en mandeverden
  • kunstner og gerne vil leve af din kunst
  • ledig og gerne vil finde det rigtige job
  • har lyst til at skifte branche og ikke helt ved hvordan
  • synes, at hverdagen er blevet for ensformig