MINE STYRKER

Kontakt mig, hvis du gerne vil arbejde med dine personlige styrker og branding

 
 
 
 

Om Anne-Mette Barfod


STYRKEPROFIL: Vi har som bekendt alle styrker og svagheder, og jeg har taget en styrketesten 'Strengthfinder'. Selv om alle tests skal tages med et gran salt, synes jeg, at resultatet harmonerer med mit personlige fokus som rådgiver, så jeg bringer det her. Hvis du selv tager testen - og finder dine 5 topstyrker -  kan du bruge den til at styrke dit personlige brand


Mine 5 topstyrker er:

No. 1 - TÆNKER: "Dit mål er at tænke. Nogle bliver begejstrede af at træne deres biceps eller triceps - du ved at strække dine 'hjernemuskler' gennem dyb tænkning. Det betyder ikke nødvendigvis, at du er en meget fokuseret person. Det betyder bare, at du nyder den mentale aktivitet og meningsfulde samtaler. Du er din egen bedste rejseledsager på dine tankerejser. Denne introspektion giver dig mulighed for at fordøje komplekse oplysninger og ideer, før du kommunikerer om det med omverdenen. Hvem vil ikke have et teammedlem, der kan forenkle selv de mest sofistikerede koncepter på en måde, som en 3-årig ville forstå?"


No.2 - STRATEG: "Dit mål er at se det store billede. Har du hørt om 'helikopterperspektivet'? I dit tilfælde er du konstant ombord på denne helikopter! Det er ikke engang en færdighed, det er en speciel måde at se tingene på - et specielt perspektiv på den store verden, hvor alt er sammenkoblet. Mens andre kan føle sig forvirrede over dine skridt på kort sigt, har du i dit sind en klar flertrinsstrategi for, hvordan du når frem til det ønskede resultat og undgår stier, der fører ingen steder hen. En sådan strateg er et vigtigt aktiv for ethvert hold, der er fast besluttet på at finde en klar retning i en kompleks situation."


No. 3 - FILOMAT: "Dit mål er at lære nye ting. På grund af din kærlighed til at lære har folk en tendens til at sige, at du er en meget nysgerrig person. Du kan godt lide at eksperimentere med forskellige læringsstile også - i sidste ende er der også noget at lære af det, ikke? Da det er selve processerne, der begejstrer dig, er du ikke nødvendigvis interesseret i at blive fagekspert. I stedet for foretrækker du at lære noget hurtigt og derefter skifte til en ny ting at lære. Takket være denne styrke lærer du meget hurtigt og trives i korte projekter og dynamisk skiftende miljøer. Det er overflødigt at sige, at du altid vil være den, der også bidrager med ny viden til dit team."


No. 4 - PROBLEMLØSER: "Dit mål er at løse problemer. Eventuelle sammenbrud er normalt demotiverende for flertallet af mennesker, men ikke for dig. Tværtimod, når noget ikke fungerer, som det skal, giver det dig mulighed for at analysere symptomer på et problem, identificere, hvad der er galt, og finde løsningen. Med andre ord er du en stor problemløser. Hvad der gør dig særlig speciel er, at du i stedet for at opgive sætter det mål at genskabe noget til dets ægte ære. I et team kender alle dig som en person, der ikke viger væk fra et problem, men faktisk løser tingene til deres normale funktion."


No. 5 - COACH: "Dit mål er at udvikle menneskers potentiale. I modsætning til hvad andre måske tror, ​​tror du, at ethvert menneske har potentiale for udvikling. Ingen mennesker har opnået det ultimative niveau af ekspertise - der er altid plads til at vokse. Du opfatter det som en personlig mission at hjælpe andre med at udnytte deres potentiale og opleve succes. Som et resultat ser du efter måder at lette deres læringsproces - fra at udfordre deres tanker i en diskussion til at skabe miljøer, der vil lette læringsprocessen. Du er en af ​​de projektledere, der virkelig holder af udviklingen af ​​teammedlemmer, og de sætter stor pris på det."


Det var mine 5 topstyrker. Hvis du vil kende dine egne topstyrker, kan du tage testen 'Strengthfinder' til venstre for denne tekst.