For at kunne score må du have et mål


Brænd igennem med dit budskab, og skab synergi omkring dit mål med PR-værktøjskassen


Et mål uden en handlings- og kommunikationsplan er intet mere end ønsketænkning. Hvis du kender dit mål, vil jeg gerne bidrage med ideer til, hvordan du kan score mål sammen med mennesker omkring dig.


Jeg tænker kreativt, udvikler handlingsplaner og bistår også gerne med implementeringen fra a til z. Det gælder om at udvikle hovedmål, delmål, tids- og handlingsplan og implementere adfærd, der muliggør målet.

Hvis dit mål er at styrke forretningsstrategien, at skabe troværdighed og respekt omkring din virksomhed, at øge kendskabet til din virksomhed, at opnå positiv presseomtale, at optimere dialogen med kunderne, at stå stærkere på de sociale medier, at blive bedre til at holde taler, at udgive en bog eller noget helt ottende, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har ideer til, hvordan du kan score det mål, du drømmer om.

Hvis du har et mål, du gerne vil nå, er du meget velkommen til at kontakte mig

 
 
 
 

En drøm og en vision for fremtiden kan være lige så smuk, som Martin Luther Kings tale 'I have a dream'. Hvis du vil nå dit mål, har du også brug for en kommunikationsstrategi og en handlingsplan, der bakker op omkring målsætningen, engagerer mennesker omkring dig - og gør drømmen mulig.