Anmeldelse af kursus i at finde modet


Den 9. - 11. februar 2022 arrangerede jeg kurset 'Find modet - sig hvad du har på hjerte og vind indflydelse!' for organisationen FIU-Ligestilling for tillidsvalgte. Her kan du læse, hvad kursusdeltager Carsten Meinche fra 3F skriver om sin oplevelse. Kurset blev holdt på det skønne Strandhotel Røsnes i Kalundborg, hvor de tilbereder mad på de allerbedste råvarer og gerne lokale delikatesser


ANMELDELSE: Find Modet”-kurset er for mit vedkommende, det ubetinget bedste kursus jeg har deltaget på til dato. Seriøst, Professionelt, veltilrettelagt, afvekslende og ikke mindst et kursus, hvor det at underviserne var i ”øjenhøjde” med samtlige deltagere, tydeligvis havde høj prioritet!


”Find Modet”-kurset rammer spot on, når det gælder om at ”klæde på” til at udføre mange af de opgaver jeg/vi står overfor. Kurset adskiller sig efter min mening fra mange andre kurser på en positiv måde, fordi både kursuslederen Anne Mette Barfod og den eksterne underviser Gitte Lindholdt tydeligvis er meget professionelle, og arbejder med mange forskellige brancher m.m. De evner i den grad begge at få ”det bedste ud af enhver”, uanset hvor man står og hvilken baggrund man har. Ingen pres, ingen ”talen oppefra og ned”, ingen stress, men med passende udfordringer og ”skub ud over kanten”, perfekt afstemt i forhold til hver enkelt deltager.


Personligt fik jeg på kurset præcist nogle af de værktøjer, jeg har efterlyst, og der var ingen af de andre deltagere/kolleger, der gave udtryk for andet end stor begejstring og glæde ved kurset, når vi talte sammen.


Det var en sand fornøjelse at se og høre, hvilken positiv indflydelse/udvikling kurset slutteligt havde øvet på hver enkelt deltager, og jeg mener også, at jeg selv har lært rigtigt meget.


Samlet set et kursus, der i den grad ”klæder på”, og som jeg kun kan sige positivt om.


Carsten Meinche

Coordinator/Organiser/Gender Equality Responsible

Diversity Agent, 3F Ringkøbing-Skjern.........................................................................................................


Kontakt mig, hvis du vil høre mere om, hvordan et kursus i kommunikation kan styrke dig, dine kolleger og din arbejdsplads

 
 
 
 

Kurset 'Find modet - sig hvad du har på hjerte og vind indflydelse! blev holdt den 9. - 11. februar 2022 på Strandholtel Røsnes i Kalundborg. Her underviste jeg sammen med performancetræner Gitte Lindholt

Find modet - sig hvad du har på hjerte og vind indflydelse!


Kender du det, at du ikke lige får sagt din mening til mødet? Har du prøvet, at “nerverne” kan spille dig et puds? Så er dette kursus i personlig kommunikation noget for dig. På kurset får du det mod og de værktøjer, som du har brug for, når du skal brænde igennem med dit budskab på den gode måde. Du bliver samtidig klædt på til at kunne håndtere kritiske spørgsmål.


INDHOLD:
På kurset får du et overflødighedshorn af godbidder fra scenens, talekunstens og journalistikkens verden:


• Dine bedste virkemidler
• Inspiration fra journalistikkens og scenens verden
• Struktur, indhold og nærvær
• Få styr på ”nerverne” med grundig forberedelse
• Overblik og levendegørelse af stoffet
• Tips og tricks når du tager ordet
• Assertionstræning, hvor du lærer at holde fast i dig selv og dine synspunkter med respekt for ”modparten”


UDBYTTE:
På kurset lærer du at:


• Kommunikere effektivt
• Få styr på ”nerverne”
• Brænde igennem med dit budskab
• Stille skarpt på dine tilhørere
• Bruge en god overskrift
• Strukturere dit indlæg, så det bliver kort og præcist
• Indtage rummet på din egen måde
• Bruge gode, personlige virkemidler

Du får samtidig de andre kursisters positive opbakning, så du føler dig tryg, styrket og godt tilpas.

Tag en kollega eller to med på kurset, så I sammen kan bruge værktøjerne til at gøre en forskel på jeres arbejdsplads.


UNDERVISERE:
Anne-Mette Barfod og Gitte Lindholt.


Anne-Mette Barfod er cand.polit. og journalist, har mange års erfaring fra kommunikationsbranchen og arbejder med personlig branding, assertion og gennemslagskraft.


Gitte Lindholt er performancecoach, cand.mag. i teatervidenskab og ekstern lektor på Syddansk Universitet. Gitte træner dig i kropssprog, nærvær, ro i maven og præsentationsteknik.


Kurset er arrangeret af FIU-ligestilling, som er Fagbevægelsens Interne Uddannelser. FIU-Ligestilling, er et partnerskab af fire fagforbund under Landsorganisationen i Danmark, LO: Fagligt Fællesforbund,3F Handel- og Kontorfunktionærernes Forbund, HK Dansk Metal Serviceforbundet.